De trouwe bezoekers hadden het uiteraard al opgemerkt; her en der verschijnen er videos en een enkele poodcast bij de informatie over trails. Nu staan de videos ook netjes bij elkaar op een pagina, zie ook link in het hoofdmenu bovenaan de website. Internet staat vol met mooie films over trails en die gaan we verzamelen om een mooie bibliotheek op te bouwen. Een trail komt net wat meer tot leven met een goeie film, en het kan een goeie voorbereiding zijn als je je voorbereidt op een trail waarvoor je bent ingeschreven.

Er zijn meer mensen die thuis werken en/of in quarantaine zijn en dan kan dit, naast het trailen zelf, een mooie tijdsbesteding zijn. Daarnaast zullen er komende tijd alleen meer live streams komen van trails, een ontwikkeling die al gaande is, en we denken op deze manier videos op een mooie manier te integreren op trailrun-kalender.

Uiteraard zijn het er nu nog niet zoveel, het begin is immers net gemaakt (deze site is zo’n beetje altijd in progress). We schaffen zelf een action-camera aan en gaan zelf de trails filmen die we lopen, en we dagen iedereen uit hetzelfde te doen. Dus heb je zelf een mooie film gemaakt en/of heb je er net eentje bekeken, laat een reactie achter onder dit bericht, dan zetten we hem erop.