De aanmelding voor de Eiger Trail, georganiseerd in het weekend 16 tot 18 juli 2021, is vanaf vandaag geopend en sluit op 21 december. Normaal gesproken gelopen loopt het storm en als je mee wilt lopen, moet je er snel bij zijn. Een startnummer bemachtigen kan hier. Er worden tevens startnummers verloot, dus je kan jezelf (of iemand anders) nog voor kerst een startnummer bezorgen. De mensen die een startnummer in 2020 hadden kunnen in 2021 of 2022 meedoen. En mocht de eigertrail ultra in 2021 ook afgezegd worden, dan ben je in de 2 jaren daarna een keer verzekerd van een startnummer.

De jongens en meiden van Mudsweattrails hebben een mooie reis naar Grindelwald georganiseerd, inclusief verblijf en startnummer. Maar je kan het ook zelf regelen. Er zijn genoeg mogelijkheden om te overnachten:

De Eiger ultra is een fantastische loop in de Zwitserse Alpen. Gedurende de hele tocht heb je schitterende uitzichten op onder andere de Eiger. Je kan je de volgende afstanden lopen: 101 km, 51 km, 35 km en 16km. Grindelwald ist een gezellig dorp, en het maakt de reis daarmee zeker de moeite waard.